Wat is het addertje onder het gras?

Kinderen

Wat is het addertje onder het gras?

water

Nauwkeurig en zuiver drinkbaar water is essentieel voor het overleven van elke metropool en geavanceerde stad. PACE heeft zowel een intern waterlaboratorium als commerciƫle proeftanks, apparatuur en instrumenten in de hoofdvestiging in Fountain Valley, CA om snel te kunnen reageren op problemen met waterverontreiniging en oplossingen te bedenken voor versnelde proefdoeleinden, waaronder actieve kool, ozonatie en andere analytische processen, voor zover van toepassing. Bovendien omvatten de laboratoriumfaciliteiten in het gebied een turflaboratorium, een biologische veiligheidskabinet en een full-service laboratorium.

Voor de meeste grote waterprojecten, waaronder reservoirs, meren, kanalen, dammen en transmissielijnen, is het het beste om uw water te laten testen om te bepalen welke verontreinigingen aanwezig zijn. Dit zal helpen bij het bepalen van de kosten voor de invoering van een behandelingssysteem. Er zijn een aantal redenen waarom het testen van de watervoorziening noodzakelijk is. Ten eerste, als er chemische verontreiniging aanwezig is in uw drinkwater, kan dit gevaar opleveren voor de fauna en mogelijk ook voor de volksgezondheid. Ten tweede, als uw gemeente voor haar drinkwater gebruik maakt van een openbare voorziening, is het belangrijk dat deze aan dezelfde strenge eisen voldoet als openbaar behandelde systemen om er zeker van te zijn dat het water aan alle normen voldoet.

Voordat u tijd, geld en moeite investeert in een van de vele waterbehandelingsopties op de markt, moet u eerst wat onderzoek doen. Als uw gemeente bekend staat om "milde" of "overlast" met hun water, wees dan bereid om te wachten tot de resultaten bekend worden gemaakt. Er zijn bedrijven, zoals PUR, die bereid zijn een proefperiode aan te bieden, zodat u kunt bepalen of dit type waterzuivering al dan niet geschikt is voor u. In deze situatie zal een vertegenwoordiger van het bedrijf bij u thuis langskomen en de voor- en nadelen van waterzuivering bespreken.

Contact