We zijn enorm blij en trots dat de legendarische Ballonartiest Micha de Haan bij ons wil komen voorlezen. We hopen daarom op een grote opkomst!Ook kinderen die niet worden opgevangen op die dag zijn van harte welkom. En ouders natuurlijk ook! U kunt hieronder aangeven dat uw kind komt op ons voorleesontbijt op woensdag 24 januari om 7:30 uur op locatie Mauritskade en om 8:15u op locatie Middenweg.

Met veel trots kunnen wij u mededelen dat de kinderen tijdens het voorleesontbijt worden voorgelezen door de fenomale ballonartiest: Micha de Haan. Hij is wellicht de meest originele ballonartiest van Nederland en in de evenementen branche zijn zijn originele ballonnenacts al jaren een begrip.

Hij begon 15 jaar geleden met straatoptredens voor kinderen in San Fransicso. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een grote naam in de evenementen branche. Waar hij vroeger optrad op kinderfeestjes kleed hij nu enorme evenementen aan op een zeer originele manier. Op de volgende pagina staat een impressie van zijn werk. Meer informatie over hem kunt u vinden op www.outofthinair.nl .

Wij zijn enorm benieuwd naar wat hij in petto heeft voor de kinderen tijdens het voorleesontbijt!

Share This