Op 24 januari starten de nationale voorleesdagen. Tot en met 4 februari wordt er landelijk extra aandacht besteed aan het voorlezen van kinderen die zelf nog niet kunnen lezen.

Voorlezen stimuleert de fantasie van kinderen, draagt bij aan de taalontwikkeling en is gewoon heel erg leuk! We organiseren op woensdag 24 januari om 7.30u een voorleesontbijt waarbij we een bijzondere gast uitnodigen om het prentenboek van het jaar “Ssst, de tijger slaapt” voor te komen lezen. Ook kinderen die normaal gesproken pas vanaf 8.00u worden opgevangen op woensdagen zijn natuurlijk welkom om 7.30u. Wordt uw kind die dag niet opgevangen maar vind u het wel leuk om samen met hem/haar te komen ontbijten en luisteren, dan bent u van harte welkom. U kunt aanmelden door het formulier hieronder in te vullen.

We zouden het erg leuk vinden als u komt voorlezen! Ook opa’s & oma’s zijn meer dan welkom om op de groep een mooi verhaal met de kinderen te delen. Voorlezers kunnen ook via het formulier hieronder worden aangemeld.

Share This