Op donderdagmiddag 1 december vierde Kinderopvang Kelsey het Sinterklaasfeest op onze naschoolse opvang. Dat was zijn eerste keer op de NSO, want die is pas sinds september opgestart. Ook de peutergroepen van beide kinderdagverblijven van Kelsey waren van de partij. Natuurlijk hebben Sint en Piet de babygroepen op de Mauritskade en de Middenweg ook een bezoekje gebracht. Sommige ouders kwamen daar langs om met Sint, Piet, baby’s en leidsters op de foto te gaan.

Na de bezoekjes aan de babygroepen vertrokken Sint en Piet naar de naschoolse opvang op Paradijsplein 83. Daar werden ze enthousiast verwelkomd door een grote groep ouders, opa’s en oma’s, de kinderen van de naschoolse opvang én de peutergroepen. Want iedereen van Kinderopvang Kelsey was natuurlijk welkom om Sint’s verjaardag mee te komen vieren. Een enorm podium stond klaar vol met cadeau’s voor alle opvanglocaties van Kinderopvang Kelsey.

De peutergroepen toonden de Sint hoe goed ze de dagen van de week al kennen, en in het Engels en Spaans kunnen tellen. En Sint en Piet zongen en rijmden dat het een lieve lust was. De kinderen mochten hun cadeau’s zelf uitpakken op het podium. Het was een dolle boel!

Dank u Sinterklaasje!

Share This