Activiteitenaanbod

Activiteiten op andere locaties
Naast alle activiteiten die we op Paradijsplein doen, gaan we ook op andere locaties in de buurt leuke dingen doen. Uiteraard verzorgt Kinderopvang Kelsey het vervoer van uw kind van en naar de externe locaties. Hieronder vindt u de links naar pagina’s met ons huidige aanbod:

Activiteiten op Paradijsplein
In het multifunctionele atelier en de kookstudio van de naschoolse opvang Paradijsplein van Kinderopvang Kelsey organiseren we voor de kinderen leuke (gratis!) workshops. In het atelier kunnen ze bijvoorbeeld schilderen, naaien, knutselen, sieraden maken, ontwerpen en nog veel meer.

Er worden ook dagelijks kookworkshops gegeven aan groepjes van 10 tot 20 kinderen. Door zelf de schoenen van de kok of kokkin aan te trekken, ontdekken ze op deze manier nieuwe smaken en texturen. Na de workshop dekken de jonge koks en kokkinnen de tafel met hun eigen producten en worden deze tijdens de maaltijd met de hele groep geproefd. Doordat de kinderen het eten zelf hebben bereid, proberen ze met elkaar makkelijker smaken uit, die ze thuis misschien niet wilden proeven.

Er is ook een aparte ruimte op onze locatie, het Speelterrein, waar allerlei sport- en spelactiviteiten te doen zijn zoals bijvoorbeeld hockeydweilen, de stoelendans of een blinddoekparcours.

Naast alle activiteiten die we op Paradijsplein doen, gaan we ook op andere locaties in de buurt leuke dingen doen. Hieronder vindt u een overzicht van ons huidige aanbod. Uiteraard verzorgt Kinderopvang Kelsey het vervoer van uw kind van en naar de externe locaties.

Kunstatelier na school
Kinderopvang Kelsey gaat een speciaal Kunstatelier na schooltijd aanbieden. Hier ontwikkelen we met echte kunstenaars en ontwerpers workshops om de rechterhersenhelft van kinderen meer te trainen. Want maar weinig mensen (minder dan 5%) hebben een sterk ontwikkelde rechterhersenhelft. In het huidige onderwijs wordt namelijk vooral de linkerhersenhelft gestimuleerd. Dit deel van onze hersenen ‘denkt’ en theoretiseert. De rechterhersenhelft heeft echter het vermogen om verbanden te leggen en processen te doorzien. Kinderopvang Kelsey vindt het belangrijk dat kinderen deze vaardigheden al op jonge leeftijd leren ontwikkelen.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat uw kind het naar zijn/haar zin heeft op onze naschoolse opvang!

Heeft u specifieke vragen over de naschoolse opvang van Kinderopvang Kelsey?
Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt uw vraag stellen via info@kinderopvangkelsey.nl of het contactformulier onderaan deze pagina.

Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons team. Het hoofdkantoor van Kinderopvang Kelsey is van maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 17:00 uur bereikbaar via 020 331 75 09.

Share This