nascchoolse opvang amsterdam
kinderen aan het kletsen
Genieten in de zon

Wat biedt onze naschoolse opvang u?

De naschoolse opvang van Kinderopvang Kelsey in Amsterdam biedt meer dan de gemiddelde opvang voor, na en buiten schooltijd! Want voor opgroeiende kinderen zijn ontspanmomenten heel belangrijk na de inspanning op school. En Kinderopvang Kelsey weet daar alles van! Daarom zijn wij in september 2016 uitgebreid met een naschoolse opvang in Amsterdam Watergraafsmeer (in de nieuwe woonwijk Oostpoort).

Op onze naschoolse opvang helpen onze professionals iedere dag, met veel toewijding en plezier, kinderen een stapje verder in hun ontwikkeling. De kinderen worden opgevangen in verticale groepen van 4 tot 12 jaar. De groepen zijn ingedeeld over 3 basisgroepen. Wij willen dat elk kind een gezellige, ontspannende en leerzame middag bij ons heeft. En blij naar huis gaat!

Gezonde kinderen
Kinderopvang Kelsey vindt het belangrijk dat kinderen op een plezierige, gezonde en verantwoorde manier bij ons kunnen ontspannen. Daarvoor is het nodig om veel te bewegen, gezond te eten en creatief bezig te zijn. Kinderopvang Kelsey biedt daarom mogelijkheden om te sporten, kookworkshops en diverse creatieve activiteiten. Naast onze binnenactiviteiten doen we ook veel buiten en op andere locaties. Op ons programma vindt u sportactiviteiten als zwemlessen en paardrijden.

De locatie
Het kinderterrein van naschoolse opvang Paradijsplein 83 heeft vier aangrenzende ruimtes, deze zijn samengevoegd tot één ruimte, waardoor er veel overzicht is. Het heeft veel grote raampartijen die, over een lengte van zo’n 25 meter, van vloer tot plafond lopen. Hierdoor valt er een zee van licht naar binnen en is er een leuk uitzicht op het woongebied van Oostpoort, waarin onze naschoolse opvang ligt.

De ruimtes
We beschikken over een fijne Huiskamer waar kinderen lekker kunnen loungen. Deze heeft een eigen keuken, waarin een verlaagd deel is aangebracht voor kleine koks en kokkinnen.

   kookstudio-naarbinnen-nso

 

 

 

 

Rechts daarvan ligt de Kookstudio waar de kinderen iedere dag kookworkshops kunnen volgen. De resultaten daarvan worden daarna uiteraard in de Huiskamer getest!

Een groot multifunctioneel Atelier bevindt zich aan de andere kant van de Huiskamer. Hier kunnen kinderen zich lekker uitleven, terwijl ze onbewust hun creatieve vaardigheden ontwikkelen. Helemaal aan de andere kant bevindt zich het Speelterrein, waar de kinderen tal van sport- en spelactiviteiten kunnen doen.
    speelterrein-nso

 

 

 

 

Ga voor uitgebreide informatie over onze spannende, sportieve en creatieve activiteiten naar onze pagina Activiteitenaanbod NSO.

Share This

Binnen kijken bij onze prachtige NSO?

Klik hier voor de online 3D tour.

Uniek aan onze NSO:

   • - Ruime openingstijden, dagelijks tot 19.00u
   • - Dagelijkse een verse, warme maaltijd
   • - Verrassend leuke activiteiten, zoals zwemmen en paardrijden
   • - Voorschoolse opvang én weekend opvang vanaf 5 kinderen