Locaties 3 D

Kinderopvang Kelsey heeft drie prachtige, modern ingerichte locaties in Amsterdam Oost en Watergraafsmeer. Ze kenmerken zich door openheid en transparantie.

Kinderopvang Kelsey heeft de juiste omgeving voor uw kind! Wij weten dat het kiezen van een kinderopvang een moeilijke keuze is. En vinden het  belangrijk dat u op elk moment de juiste keuze kunt maken. Door middel van deze 3D inrichtingen willen wij u daarom een volledig beeld geven van de locaties van Kinderopvang Kelsey.

Onze vestigingen zijn ruim en krijgen veel lichtinval. Doordat veel tussenwanden glas bevatten, zijn collectieve ruimtes makkelijk te overzien. Kinderopvang Kelsey besteedt veel aandacht aan de inrichting en het uiterlijk van haar vestigingen. Plekken met speelse elementen worden afgewisseld met warme en huiselijke hoekjes. Er zijn actieplekken en rustplekken gecreƫerd, zodat kinderen hun eigen plekje kunnen vinden als dat nodig is.

Binnen het kinderdagverblijf wordt bovendien een sfeer gecreƫerd waarin kinderen zich prettig en veilig kunnen voelen. Dat zijn voorwaarden voor kinderen om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken voor een rondleiding op een van onze locaties!
U vindt het aanmeldformulier voor een rondleiding onderaan de pagina.

Kinderdagverblijven Kinderopvang Kelsey:
Kelsey mauritskade

Mauritskade 66, Amsterdam (Oost)
T. 020 331 90 02

Kelsey middenweg
Middenweg 97 A, Amsterdam (Watergraafsmeer)
T. 020 331 75 07

Naschoolse opvang Kinderopvang Kelsey:

Paradijsplein 83, Amsterdam (Oostpoort / Watergraafsmeer)
T. 020 331 17 09

Share This