Planning en plaatsing

Bent u geïnteresseerd bent in opvang bij Kinderopvang Kelsey? Schrijf u dan online in. Op bepaalde dagen kunnen wij vaak snel een plaats op de gewenste ingangsdatum en dagen combinatie aanbieden. Op andere dagen hangt dit af van uw flexibiliteit in dagen. Wij bieden halve dagen en flexibele dagen kinderopvang aan! Wij hopen u gauw te begroeten..

De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Soms is er echter een plaats beschikbaar voor een kind in een bepaalde leeftijdscategorie. Dan kan worden afgeweken van de volgorde van de wachtlijst. Daarnaast wordt er in volgende situaties voorrang verleend:

  • broertjes en zusjes hebben voorrang op een nieuwe aanvraag;
  • verzoek tot uitbreiding van dagen heeft voorrang op een nieuwe aanvraag;
  • verzoek tot wisseling van dagen heeft voorrang op een nieuwe aanvraag;

Beschikbare plaatsen
Zodra er een plaats beschikbaar is op een van de groepen, wordt op basis van de volgorde van aanmelding de wachtlijst behandeld. Ook als de beschikbare dagen niet (volledig) overeenkomen met de op het aanmeldingsformulier ingevulde startdatum en dagen, wordt de ouder een aanbod gedaan.

Op bepaalde dagen kunnen wij vaak snel een plaats op de gewenste ingangsdatum en dagencombinatie aanbieden. Op andere dagen hangt dit af van uw flexibiliteit in dagen. Wij bieden verschillende vormen van kinderopvang aan bijvoorbeeld, halve dagen opvang of flexibele kinderopvang. Onze planning medewerkers staan u graag te woord en informeren u graag over de mogelijkheden.

Share This