Kwaliteit en Kelsey

Kinderopvang Kelsey onderscheidt zich in de kinderopvangbranche doordat wij altijd onze kwaliteit en kracht overbrengen in alles wat wij ondernemen. 

Sinds onze oprichting in 2008 hebben we al veel ouders en hun kinderen mogen ontvangen. Ons succesvolle concept slaat enorm aan bij jonge, moderne ouders, die voornamelijk in Oost en in Watergraafsmeer wonen. Kinderopvang Kelsey staat voor diversiteit, vernieuwing en authenticiteit.

Met veel passie en plezier creëren wij opmerkelijke belevenissen en festiviteiten voor elk kind. Ouders en kinderen, en ook vaak opa’s en oma’s, verrassen wij telkens weer met wonderlijke, oogverblindende creaties. Op al onze locaties in Amsterdam Oost en Watergraafsmeer kunnen de kinderen aan diverse leuke, leerzame en uiteraard creatieve activiteiten deelnemen. Misschien mogen wij ook uw kind daar binnenkort verwelkomen?

Ons uitgangspunt is dat ieder kind vrolijk binnenkomt en aan het einde van de dag weer vrolijk naar huis gaat. Kinderopvang Kelsey creëert een huiselijke sfeer in met zorg ingerichte en transparante ruimtes, waar uw kind zich thuis voelt. Dit in combinatie met ons uniek en verantwoord pedagogisch beleid en onze gemotiveerde en toegewijde medewerkers, maakt dat Kinderopvang Kelsey een kleine stap is naar groot geluk voor uw kind.

Kom eens langs! Wij vertellen u graag hoe wij onze kracht en kwaliteit vasthouden binnen de organisatie….

Share This