Wat biedt ons Kinderdagverblijf u?

De dagopvang van Kinderopvang Kelsey besteed gericht aandacht aan de individuele ontwikkeling van ieder kind op het gebied van taal en creatief spel. Maar ook aan het oefenen van vaardigheden, het tonen van zelfstandigheid en respect voor elkaar, het ontdekken van de eigen mogelijkheden en het omgaan met regels en grenzen.

In de eerste vier levensjaren van een kind wordt de basis gelegd voor zijn of haar persoonlijkheid. Daarom is het belangrijk dat kinderen in deze periode voldoende geprikkeld worden. De natuurlijke behoefte om zelf dingen te ontdekken, te onderzoeken en te proberen moet dus zoveel mogelijk worden gestimuleerd.

In de communicatie naar de kinderen toe hanteert Kinderopvang Kelsey de Gordon-methode. De Gordon-methode is een opvoedingsmethode, waarin je luistert naar het kind en met het kind communiceert op basis van respect. Als kinderdagverblijf kunnen wij ouders zo een verbreding van de opvoedsituaties bieden.

Kinderopvang Kelsey werkt volgens een pedagogisch beleid dat is uitgewerkt in een werkplan. Dit plan wordt op onze dagopvang door alle beroepskrachten van Kinderopvang Kelsey strikt uitgevoerd. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw kind zich in zijn of haar eigen tempo optimaal kan ontwikkelen, zonder dat het zich daadwerkelijk bewust is van de voortgang in zijn of haar ontwikkeling.

De visie van Kinderopvang Kelsey is bepalend voor de werkwijze die wordt gehanteerd door onze beroepskrachten. Uiteraard kunt u het pedagogisch beleidsplan ook inzien op onze dagopvang vestigingen. Leest u daar alle informatie eens rustig door. Wij zijn natuurlijk altijd bereid eventuele vragen te beantwoorden.

Eens komen kijken op de groep behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
Meld u onderaan de pagina vrijblijvend aan voor een rondleiding op onze dagopvang locaties!

Wij heten u van harte welkom.

Share This

Binnen kijken bij onze prachtige Kinderdagverblijven?

Klik hier voor de online 3D tour van de locatie Middenweg

Klik hier voor de online 3D tour van de locatie Mauritskade

Uniek aan onze KDV's:

      • - Ruime openingstijden, van 7 tot 19u
      • - Dagelijkse een verse, warme maaltijd
      • - Op beide locaties een eigen buitenspeelplaats