Kind speelt met bladeren
spelende kinderen
Dagopvang van 0 tot 4 jaar

Activiteiten bij Kinderopvang Kelsey

De activiteiten en thema’s die Kinderopvang Kelsey organiseert en aanbiedt komen voort uit ons pedagogisch beleid. Hierdoor sluiten zij aan bij de ontwikkelingsfase van elk kind. Alle ontwikkelingsaspecten komen wekelijks aan bod in ons activiteitenaanbod.

Ook houden wij in dat aanbod rekening met de belevingswereld van de kinderen. Voor elke leeftijdsfase is die weer anders. Kinderopvang Kelsey stelt steeds weer opnieuw voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar oud een divers en gevarieerd programma op. Dat zit vol met bewegingsactiviteiten, sporten, kookworkshops en creatieve bezigheden. Zowel binnen als buiten is er steeds een afwisselend attractief aanbod.

Kijk voor het activiteitenaanbod van de kinderdagverblijven op Activiteitenaanbod KDV.

Activiteiten naschoolse opvang
Op de naschoolse opvang van Kinderopvang Kelsey beseffen wij dat uw kind al een dag op school achter de rug heeft, als het bij ons komt. Ze krijgen daarom genoeg momenten om iets te doen waar ze zin in hebben.

Gezondheid
Bewegen, spelen en laten ontdekken is een must voor kinderen. Kinderen die veel (buiten) spelen groeien gezonder op. Want door veel en gevarieerd te bewegen, kunnen ze beter en alerter reageren. Ook herstellen ze sneller bij ziekte. Door samen met andere kinderen te spelen en te sporten ontwikkelen ze bovendien hun mentale veerkracht. Want naast samen plezier hebben, zullen ze ook ruzie maken en teleurstellingen moeten verwerken. Dat hoort er allemaal bij.

Een belangrijk onderdeel van gezond opgroeien is gezond eten. Wij maken het mogelijk dat jonge kinderen op speelse wijze bewust worden van het belang van gezonde voeding. Dit doen wij door ze zelf te laten koken tijdens de dagelijkse kookworkshops. Zo kunnen ze zien, ruiken, proeven, voelen en horen wat vers en gezond is. En wat natuurlijk ook lekker is! Al hun zintuigen worden van jongs af getraind op ‘vers, gezond en lekker’.

Kinderopvang Kelsey streeft ernaar als kinderopvang organisatie kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen in motorisch, sportief en creatief opzicht. Wij vinden vooral het kennismaken met bewegen, sporten en creatieve uitingen belangrijk. Het gaat ons met name om het plezier en het ontwikkelen van sociale en mentale vaardigheden; presteren komt daarna.

Wilt u een rondleiding?

Ja, ik wil een rondleiding
Share This